Ниска
инвестиция
Утвърдена
марка
Лесен
старт

ЗАЩО ЕЛМАРК?

ПЪРВИЯТ ФРАНЧАЙЗ МОДЕЛ В ЕВРОПА,

който предлага електротехнически и осветителни решения под един покрив!

УТВЪРДЕНА МАРКА

ELMARK е динамично развиваща се европейска марка за електротехнически и осветителни решения. Горди сме, че нашите продукти се представят в 11 страни чрез компании от корпоративната структура на ELMARK и чрез дистрибуционни канали в повече от 50 страни по света. Нашият успешен бизнес модел ни позволява да предложим нови възможности на нашата аудитория и да изпратим послание за Добре дошли и да ви поканим да станете ценен член на семейството на ELMARK.

В продължение на 18 години сме изградили цялостен и убедителен имидж на марката ELMARK. Гарантираме, че нашите клиенти знаят какво да очакват, когато срещнат нашето име.

ПОСЕТЕТЕ КОРПОРАТИВНАТА НИ СТРАНИЦА ИЗТЕГЛЕТЕ ФИРМЕНАТА НИ БРОШУРА

ШИРОК КРЪГ КЛИЕНТИ

Магазинът на ELMARK предлага добре балансирано портфолио и услуги, като една спирка за професионалисти, работещи в широк спектър от отрасли като търговия на дребно, търговия на едро и дистрибуция, производство, електроизграждане, инженеринг и строителство, хотелиерство и ресторантьорство, дизайн и проектиране; реклама.

Но също така обръщаме голямо внимание на хората, които избират нашите продукти за личните си нужди, даваме им удобство и чувство за безопасност, насочваме ги, консултираме ги, даваме им решение.

Предлагаме повече от 10 000 продукта и това не е достатъчно, за ELMARK винаги има нови перспективи и ние се възползваме от тях. Последните новости са 3D осветление, соларно улично осветление, умен дом автоматизация за дома, WI-FI камери за наблюдение.

Направете домашното си, разгледайте нашия асортимент:

Каталог ОСВЕТЛЕНИЕ Каталог ЕЛЕКТРО

КАК ДА УПРАВЛЯВАТЕ БИЗНЕСА СИ УСПЕШНО

Представете си графика на представянето с възходи и спадове, точки на успехи и понякога неуспехи, ние сме изминали този път и 18 години по-късно имаме модела на успешния магазин и ние искаме да споделим този опит и знания си с Вас. Подобрете управлението и организационните си умения, избегнете объркване и грешки.

Разгърнахме знанията си в оперативно ръководство на ELMARK, което съдържа всички добри практики за това как да управлявате бизнеса си, това ръководство ще ви бъде предоставено безплатно след като станете член на нашето семейство.

Прилагането на точно тези стандарти подобрява качеството на бизнеса и крайните резултати. Чрез закупуването на франчайз на ELMARK ще започнете да разчитате на предимствата, които ние вече имаме.

Бизнес концепция

Резултатът от продажбите на всеки магазин зависи от пазарните условия, местоположението, размера и управлението на магазина. Нашият дългогодишен опит в създаването и развитието на магазини ни дава увереност, че предлагаме изключително ефективен и печеливш бизнес модел.

Отвори собствен електромагазин

 • Привличане на клиенти с нови и модерни продукти!
 • Разчитайте на складова наличност! Обслужете вашите клиенти веднага.
 • Интерактивно и привлекателно показване на продуктите
 • Самообслужване
 • Фокус върху консултирането
 • Бързо възвръщане на инвестицията

Ако смятате, че Вашите възможности надхвърлят нашето предложение, ние ще Ви предложими и други възможности за гъвкаво сътрудничество.

свържете се с нас

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Еднократна и единствена инвестиция за ВАС: 10,000 eur
Срок на договора: 5-10 години

НАШАТА ОТГОВОРНОСТ С ФИНАНСИРАНЕ ОТ ELMARK
 • Проектираме и обзавеждаме търговския обект
 • Определяме портфолио и складова наличност на стоките
 • Зареждане на стоките
 • Грижим се за доставките на стока
 • Отговаряме за планиране на доставките
 • Реклама
ВАШАТА ОТГОВОРНОСТ С ФИНАНСИРАНЕ ОТ ВАС
 • Избирате и наемате локация
 • Назначавате и ръководите персонала
 • Привличате и обслужвате клиенти
КАК СЕ КОНКУРИРАМЕ

За всички на едно място: Пазар за домакинства, електротехници, търговци на дребно, дизайнери, производители, всякакви предприятия

 • Цена според пазарните изисквания
 • Професионални консултации и консултации по проекти
 • Качество, подкрепено със
7 години гаранция
ФИНАНСИРАНЕ И ФИНАНСИ

Ние можем да Ви консултираме за получаване на правилното финансиране!

Вашият потенциал за печалба ще зависи от това:

 • Местоположение
 • Вашите способности да управлявате и да се развивате
 • Да създавате лоялни клиенти
 • Да следвате правилната политика
 • Реклама
ГЕОГРАФСКА ТЕРИТОРИЯ

Ще ви бъде дадена определена географска територия, Вие ще имате правото и възможността да развиете пазара и потенциала му.

Местоположение на търговския обект:

 • Търговско- индустриална зона с възможност за ползване на паркинг

С Елмарк получавате:

ОБУЧЕНИЕ

Нашата обучителна програма е разработена, за да ви превърне в успешен собственик на Вашия магазин ELMARK.

Ние предлагаме практическо обучение на място, в магазина, чрез наръчник с добри практики, онлайн семинари и други форми, което ще обхване всички аспекти на Вашия бизнес, актуална информация за ELMARK, нови продукти, въвеждането на нови техники за продажби, тенденции в световната и местната търговия.

Търговска подкрепа

Това е вашият летящ старт, успешен магазин и бизнес концепция, дизайн и обзавеждане на търговски обект, обучение, маркетингова подкрепа и още повече изключителната възможност да разпространявате продуктите на ELMARK на определената територия, закупени на изключителни цени. Вашият франчайз мениджър ще бъде с Вас по всички стъпки, ще отговори на Вашите въпроси, ще предложи доказани полезни практики, ще Ви води и ще Ви защитава.

ПОКУПАТЕЛНА СИЛА

Като член на семейството на ELMARK имате значителна покупателна и преговорна позиция, като по този начин спестявате средства за оборудване, доставки на материали и маркетингови дейности.

ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ

Нашата цел е да предложим пълно и значимо преживяване на клиентите си и затова смятаме екстериора и интериора на нашите магазини за изключително важни за положителното влияние върху нашите клиенти. Концепцията на магазина има за цел да гарантира ефективността от представянето на продуктите ELMARK и да доведе до вземането на решения.

Всички магазини ELMARK носят единна идентичност, лесно разпознавана от нашите клиенти по целия свят.

Ние осигуряваме пълна подкрепа, за да създадете вашия магазин ELMARK, финансирано от ELMARK.***

"Съществува едно общо правило за успеха на всички пазари по света - да предлагаме качествени стоки на балансирани цени и да следваме последователна, ясна и печеливша търговска политика"

Желез Георгиев
/главен изпълнителен директор/

Маркетинг

Ние идентифицираме и разбираме нашите клиенти, техните навици и мотивация. Ще се възползвате от навременни, иновативни и съобразени с предпочитанията рекламни кампании, които ни свързват с клиентите и задълбочават връзката им с марката ELMARK и нашите продукти.

ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ

Вие и вашите клиенти ще се възползвате от:
Е-БИЗНЕС Платформа

ELMARK бизнес платформата дава достъп на своите клиенти да управялват собствен акаунт с конкурентни условия и гъвкаво обслужване.

Мобилно приложение

Мобилна версия на бизнес платформата на ELMARK, с която имате 24/7 достъп от всяко място на света.

Онлайн магазин на дребно

Спечелете и клиентите, които предпочитат пазаруването онлайн и се намират на Вашата територия.

РАБОТНА СТАНЦИЯ

Лесен и интерактивен начин за преглед на асортимент, цени, промоции и наличности във Вашия обект.

СОФТУЕР И ЛИЦЕНЗИ

ELMARK Ви осигурява достъп и необходимите лицензи до софтуери, които са Ви необходими да управялвате своя бизнес: продажби и инвентар, счетоводство, други.

Процес

ИДЕАЛНИЯТ КАНДИДАТ

ELMARK приветства хора с или без опит в индустрията. Събрахме всички необходими знания, за да ви дадем всичко, което знаем за бизнеса. Ние се фокусираме върху дългосрочни и печеливши отношения с нашите франчайз партньори, за да се уверим, че новият им бизнес върви с пълна скорост , защото заедно ще постигнем повече, отколкото си представяме.

Фундаменталните ценности, които изповядваме, са основният път към успеха: отговорност, жажда за развитие, лидерство. Трябва да разберете, че трябва да участвате в ежедневната работа на магазина, тъй като приходите Ви не се определят от никой друг освен от Вас. Вие сте този, който трябва да развие успешни отношения с клиентите и колкото повече усилия и страст вложите в бизнеса си, толкова по-вероятно е да постигнете желаните резултати.

КАК РАБОТИ?

Обръщаме внимание при избора на нашите франчайз партньори. От първия контакт между нас до началото на проекта за франчайзинг, ние се фокусираме върху опознаването. За нас е важно да сте напълно наясно с възможностите за сътрудничество, които ви предоставяме. Процесът на подбор включва следните етапи:

1
ФОРМУЛЯР ЗА ЗАЯВКА

Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване.

2
ВАШИЯТ ФОРМУЛЯР ЩЕ БЪДЕ ПРЕГЛЕДАН

ELMARK ще проучи информацията, която сте предоставили.

3
РАЗГОВОР С ФРАНЧАЙЗ МЕНИДЖЪР

Франчайз мениджърът на ELMARK ще ви покани да обсъдите възможностите за сътрудничество и всякаква допълнителна информация, от която имат нужда страните.

4
СРЕЩА С ФРАНЧАЙЗ МЕНИДЖЪР

Ще организираме среща "лице в лице", за да обсъдим подробно желанието Ви да станете член на семейството на ELMARK, както и вашия профил като франчайз партньор. Ще бъдете запознати с детайлите, изискванията и условията, за да продължим към следващите стъпки.

5
ЕДИН ДЕН КАТО СОБСТВЕНИК НА МАГАЗИН ELMARK

Ще бъдете поканени да станете „Мениджър на магазин на ELMARK за един ден“, за да разберете ежедневните задачи и отговорности.

6
НАПРАВИТЕ БИЗНЕС ПЛАН

Ще имате задачата да подготвите бизнес план и собствено пазарно проучване за потенциала на региона, за който кандидатствате. Ще ви дадем указания и списък за проверка, които да ви помогнат да постигнете задачата.

7
ОЦЕНКА

Франчайз екипът на ELMARK ще направи оценка на възможностите за сътрудничество и ще Ви предоставим обоснована информация за нашето решение.

8
ДОГОВАРЯНЕ

Официалният процес започва с подписването на договора за франчайз и всички други формалности.

9
СТАРТ

Програмата за обучение започва заедно с проектирането и изграждането на магазина.